Οι καλύτερες αποδόσεις από το ντέρμπι της Λεωφόρου.

O Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League, σε μία πολύ κρίσιμη στροφή αναφορικά με την μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου.

Η κακή εμφάνιση από το σύνολο του Άκη Μάντζιου και η ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, έριξε την διαφορά από τους διώκτες στους τρεις βαθμούς. Πλέον, καλείται να αντιδράσει, να αποδείξει ότι ήταν μία κακή παρένθεση και να συνεχίσει την πορεία του προς την Ευρώπη. 

Βάσει αποδόσεων, ο Παναθηναϊκός αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.40 και το διπλό στο 3.15. Να σημειωθεί ότι ο Άρης είναι μία από τις δύο ομάδες που έφυγαν νικήτριες από την έδρα των «πράσινων» φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, δέχτηκε μόνο σε μία γκολ!

Από τις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές, το combo bet under 2,5 γκολ & NG σε απόδοση 1.85 έρχεται σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε, πηγάζει από δύο παράγοντες. Πρώτος οι πρόσφατες συγκρούσεις των δύο ομάδων, καθώς το επιβεβαίωσαν και στις 6 τελευταίες (ανεξαρτήτως έδρας). Δεύτερος η σημαντικότητα της αναμέτρησης που θα οδηγήσει τους προπονητές σε συντηρητική προσέγγιση.

Τέλος, στα μακροχρόνια στοιχήματα, το να τερματίσει στην 2η θέση ο Άρης παίζεται στο 2.30. Το χάντικαπ των τριών βαθμών που υπάρχει αυτή την στιγμή δίνει ένα μικρό αβάνταζ στους Θεσσαλονικείς, όπως και η μεγαλύτερη συνέπεια στις καλές εμφανίσεις, συγκριτικά με τους υπόλοιπους διεκδικητές.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Προτεινόμενα Άρθρα